Få dokumentert dine flygeferdigheter

Droneakademiets ferdighetstest er utviklet for å kunne vurdere dine praktiske ferdigheter som kommersiell dronepilot.

Varighet Under 2 timer
Forkunnskaper Se detaljer
Kursbevis Inkludert
Kursavgift

Kr 2450.00

Om kurset

 

Droneakademiets ferdighetstest er utviklet for å kunne vurdere dine praktiske ferdigheter som kommersiell dronepilot.

Før du tar testen må du studere kursmateriellet du får tilsendt og øve på de manøvre og prosedyrer som står beskrevet. Alternativt kan du bruke prosedyrene i en godkjent operasjonsmanual. Vi anbefaler også at du har logget minst 2 flygetimer før testen.

Ta med egen drone som er ansvarsforsikret iht. forskriftene. Og sørg for å ta med nødvendig utstyr og ekstra batterier. Dersom du ikke har anledning til å ta med drone, kan du selvsagt leie en av oss.

Ferdighetstesten er inndelt i to deler som normalt tar i underkant av 2 timer. Første del av testen inneholder briefing hvor det blant annet diskuteres sikkerhetsavstander, fartøyet, risiko og operasjonsområdet. Siste del inneholder praktiske øvelser som skal gjennomføres iht. standarden som er satt i kursmateriellet. Under testen vil du også få en simulert nødsituasjon og du vil bli bedt om å demonstrere hjemfunksjonen.

Droneakademiets kursbevis

Dokumenterte kunnskaper og ferdigheter er en stor fordel. Vår annerkjente kurssertifisering vil bli gitt ved fullførelse av dette kurset.

Printet kursbevis

Et offesielt stemplet kursbevis vil bli gitt etter endt kurs, eventuelt sendes til deg pr. post.

Ditalt kursbevis

Et nedlastbart kursbevis i PDF format vil bli tilgjengelig på din side etter fullført kurs.

Spørsmål og svar

Ferdighetstesten passer både for deg som har erfaring og nybegynneren som vil ha dokumenterte flygekunnskaper. Er du nybegynner krever det en god del øving før prøven. Flere bedrifter og organisasjon velger å avlegge ferdighetstesten for å få sikre at pilotene holder en god standard.

Dersom det ikke er avsatt tid og sted i kurskalenderen, kan du kontakte oss for nærmere avtale. Kontakt oss på info@ubemannet.no

Flere spørsmål? Besøk vårt hjelpesenter eller kontakt oss

Når flere medarbeidere har behov for opplæring, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Kontakt oss

Leter du etter andre kurs?

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier