ET KOMPLETT DRONEKURS FOR PILOTER I RO1-KATEGORIEN

Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging.

Varighet 1 dag (09-16)
Forkunnskaper Se detaljer
Kursbevis Inkludert
Kursavgift

Kr 6250.00

Om kurset

Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging. I tillegg til kursbevis som dokumenterer krav til kunnskap og ferdigheter, vil du også motta et eksempel på en RO1 operasjonsmanual. Alt du trenger for å kunne starte droneoperasjoner i RO1 klassen, iht. myndighetskravene.

Innhold

Kurset består av både tradisjonell klasseromsundervisning og praktisk trening. Teorien dekker fagene: lover og regler, fartøylære, meteorologi, operasjonelle prosedyrer og menneskelige faktorer. I det praktiske treningsprogrammet vil du få 1-til-1 undervisning på et av skolens RPAS-fartøy. Du vil lære bruk av operasjonelle prosedyrer, bruk av sjekklister, nødprosedyrer, kommunikasjon m.m.

Kurset holdes av piloter med bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved å benytte kjente prinsipper fra bemannet luftfart er vi med på å trygge dronebransjen med økt fokus på kompetanse.

Målgruppe

Kurset passer for deg som vil starte kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien, utdanne dronepiloter til din RO1-organisasjon, eller ta dine droneoperasjoner til et nytt profesjonelt nivå. Med dokumentert kunnskap skiller du deg ut i mengden.

 

Inkludert i kurset er

  • Teoriundervisning
  • 1-til-1 instruksjon
  • Kursbøker og materiell
  • Refleksvest
  • Eksempel på operasjonsmanual
  • Engasjerte instruktører
  • Tidsriktig kunnskap
  • Lunsj

Kursmateriell

Følgende kursmateriell er inkludert i dette kurset:

Flygehåndboken RO1

Komplett håndbok for RO1-piloten. Boken inneholder lover og regler relatert til flyging i RO1-kategorien og praktiske øvelser.

Operasjonsmanual RO1

Et godt eksempel på en RO1 operasjonsmanual, med sjekklister og annen nyttig info.

Dronepilot refleksvest

Refleksvesten er merket med "Dronepilot" på ryggen. En størrelse.

Droneakademiets kursbevis

Dokumenterte kunnskaper og ferdigheter er en stor fordel. Vår annerkjente kurssertifisering vil bli gitt ved fullførelse av dette kurset.

Printet kursbevis

Et offesielt stemplet kursbevis vil bli gitt etter endt kurs, eventuelt sendes til deg pr. post.

Ditalt kursbevis

Et nedlastbart kursbevis i PDF format vil bli tilgjengelig på din side etter fullført kurs.

Kursdatoer

1 dag (09-16)
Drammen
05/08/2020

Ingen kursdato som passer deg?

Kontakt oss

Spørsmål og svar

Som RO1-operatør kan du operere RPAS fartøy (droner) med en avgangsvekt opptil 2,5 kg og som har en topphastighet på 60 knop. Operasjonene må skje innenfor synsrekkevidde (VLOS) i dagslys og innenfor sikkerhetsavstandene som er fastsatt i forskrft om droneflyging.

Meld deg på kurset ved å opprette brukerkonto og trykk på "Påmelding" i kolonnen til høyre. Du kan også melde deg på kurset ved å sende oss en e-post med kontaktinformasjon og ønsket kursdato til info@ubemannet.no

Flere spørsmål? Besøk vårt hjelpesenter eller kontakt oss

Når flere medarbeidere har behov for opplæring, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Kontakt oss

Leter du etter andre kurs?

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier