Tjenester som bygger kompetanse og styrker din konkurranseevne

Virksomheter som kombinerer god bransjekunnskap med droneteknologi velger Droneakademiet i jakten på økt konkurransekraft.

Bedriftsinterne kurs

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift, og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger gjeldende regelverk.

Se alle kurs

Konsulenttjenester

Du vet hva du vil, men ikke hvordan du kommer deg dit. Sammen legger vi en realistisk plan og bygger kompetanse slik at du oppnår dine droneambisjoner. Med Droneakademiet som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert kurs og konulenttjenester innen ubemannet luftfart siden 2014. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer våre kunder fordel i sitt marked.

Utvikling av operasjonsmanual

Vi har lang erfaring med utarbeiding av operasjonsmanualer og har bistått flere selskaper i alle operatørklasser. Operasjonsmanualen ikke bare er et dokument for å få operasjonene godkjent, men skal beskrive nøyaktig hvordan din bedrift vil operere lovlig i norsk luftrom. Våre konsulenter har bakgrunn som piloter og flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Vi vet hva som kreves for å opprettholde gode sikkerhetsmarginer.

Finn ut mer

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Bedriftsinterne kurs

Droner og historiske kulturminner

Dronekurs har revolusjonert måten Norsk institutt for kulturminneforskning (NIKU) jobber med uvurderlige kulturminner på. NIKU sendte 5 arkeologer på kurs hos oss i Droneakademiet AS for å lære seg å fly droner på en sikker og effektiv måte. De har tidligere brukt eksterne bedrifter til droneflygingen. Nå kombinerer de sin unike kunnskap om kulturminner med den nye kunnskapen om droneflyging til å få unike resultater som ikke var mulig før.

Finn ut mer

Hvordan kan vi hjelpe deg? Kontakt oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss