Har du skyhøye ambisjoner? Vi blir gjerne med på reisen

Droneakademiet tilbyr tjenester som bygger kompetanse og styrker din konkurranseevne.

Bedriftsinterne kurs

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift, og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger gjeldende regelverk.

Se alle kurs

Konsulenttjenester

Du vet hva du vil, men ikke hvordan du kommer deg dit. Sammen legger vi en realistisk plan og bygger din kompetanse slik at du oppnår dine droneambisjoner. Med Droneakademiet ved din side får du en solid partner som har levert kurs og konsulenttjenester innen ubemannet luftfart siden 2014. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag bidrar til å gi våre kunder et fortrinn i sitt marked.

Utvikling av operasjonsmanual

Vi har lang erfaring med å lage operasjonsmanualer, og vi har bistått bedrifter i alle operatørklasser. Operasjonsmanualen er ikke bare et dokument du trenger for å få operasjonene godkjent. Den skal også beskrive nøyaktig hvordan din bedrift vil operere lovlig i luftrommet. Våre konsulenter har bakgrunn som piloter og flyinstruktører, med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Vi er klar til å hjelpe deg med å komme i gang med droner.

Finn ut mer

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Bedriftsinterne kurs

Droner og historiske kulturminner

Droner har revolusjonert måten Norsk institutt for kulturminneforskning (NIKU) jobber på. Opprinnelig brukte de eksterne bedrifter til droneflygingen, men så ønsket de å ta flygingen i egne hender. Derfor sende de fem arkeologer på kurs hos oss i Droneakademiet for å lære å fly dronene selv, på en sikker og effektiv måte. Nå kombinerer de sin unike kunnskap om kulturminner med ny kunnskap om droneflyging. Det gir NIKU helt unike resultater.

Les hele kundehistorien

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?
Kontakt oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss