Vi er skolen for ubemannet luftfart

Vi tilbyr landsdekkende kurs og konsulenttjenester innen ubemannet luftfart. Vårt mål er å gi deg eller dine ansatte og kollegaer relevant kompetanse for å lykkes med droneteknologi.

Vår historie

Droneakademiets instruktører har flere års erfaring som flyinstruktører fra fra bemannet luftfart og har bred RPAS-erfaring. Med denne kombinasjonen setter vi en ny standard innen kompetanseheving blant dronepiloter.

Vår målsetning

Vår filosofi er ikke å ha flest mulig elever, men ha fokus på å holde topp kvalitet og kontinuerlig utvikling for å tilpasse bransjens behov. Vi er en kompetansepartner du kan stole på.

Vi legger ekstra vekt på

Faglig tyngde

På kurs hos Droneakademiet kombineres teori og praksis på en utbytterik måte med erfarne forelesere og instruktører som har dybdekunnskap innefor sine fag. Vi jobber kontinuerlig med å følge med på trender, siste utvikling innen våre fagområder og beste praksis i bransjen. Samtidig satser vi alltid på viktige partnersamarbeid for å være kundens viktigste kontaktpunkt for ny kompetanse. Våre ansatte er høyt sertifiserte og legger sin stolthet i å være oppdatert på kunnskap.

Gode kundeopplevelser

Vi gir deg mulighetene du trenger for økt kompetanse, både i et langsiktig og kortsiktig perspektiv. Vi er opptatt av våre kunder og gode kundeopplevelser. På våre kurs har vi små grupper, dette fordi vi ønsker at du som kunde skal få en god opplæringssituasjon, både bli sett, hørt og stille spørsmål.

Ny teknologi

Under alle våre praktiske kurs benytter vi moderne og profesjonelt utstyr med flere sikkerhetssystemer. Når du deltar på et praktisk dronekurs hos oss vil du få kjennskap til flere ulike systemer.

Management

Vårt team

Alexander Sandnes

Daglig leder

  • Mathias Gauer

  • Head of training / Skolesjef

Bli med på laget? Vi ansetter!

Se ledige stillinger

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier