Vi er skolen for ubemannet luftfart

Droneakademiet tilbyr kurs og konsulenttjenester innen ubemannet luftfart over hele landet. Vårt mål er å gi deg eller dine ansatte og kollegaer relevant kompetanse for å lykkes med droneteknologi.

Vår historie

Droneakademiets instruktører har flere års erfaring som flyinstruktører fra bemannet luftfart, i tillegg til bred droneerfaring. Med denne kombinasjonen setter vi en ny standard innen kompetanseheving blant dronepiloter.

Vår målsetning

Vår filosofi er ikke å ha flest mulig elever, men ha fokus på å holde topp kvalitet og kontinuerlig utvikling for å tilpasse bransjens behov. Vi er en kompetansepartner du kan stole på.

Vi legger ekstra vekt på

Faglig tyngde

På kurs hos Droneakademiet kombineres teori og praksis på en utbytterik måte med erfarne forelesere og instruktører som har dybdekunnskap innefor sine fag. Vi jobber kontinuerlig med å følge med på trender, siste utvikling innen våre fagområder og beste praksis i bransjen. Samtidig satser vi alltid på viktige partnersamarbeid for å være kundens viktigste kontaktpunkt for ny kompetanse. Våre ansatte er høyt sertifiserte og legger sin stolthet i å være oppdatert på kunnskap.

Vi følger normer for kvalitet i fleksibel utdanning og opplæring utarbeidet av kvalitetsutvalget til Fleksibel utdanning Norge (FuN).

Gode kundeopplevelser

Vi er opptatt av våre kunder og gode kundeopplevelser. På våre kurs har vi små grupper, dette fordi vi ønsker at du som kunde skal få en god opplæringssituasjon, både bli sett, hørt og stille spørsmål. Vi mener dette gir de beste forutsetningene for god opplæring og økt kompetanse.

Ny teknologi

Under alle våre praktiske kurs benytter vi moderne og profesjonelt utstyr med flere sikkerhetssystemer. Når du deltar på et praktisk dronekurs hos oss vil du få kjennskap til flere ulike systemer.

Ansatte

Vårt team

Richard Furnes

Droneinstruktør

  • Joacim Wold

  • Droneinstruktør

  • Mathias Gauer

  • Head of training / Skolesjef

  • Alexander Sandnes

  • Daglig leder

Bli med på laget? Vi ansetter!

Se ledige stillinger

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier