Påmelding

  Meld deg på kurset ved å opprette brukerkonto og trykk på "Påmelding" på kurssiden. Du kan også melde deg på kurset ved å sende oss en e-post med kontaktinformasjon og ønsket kursdato til info@ubemannet.no
  Vi har ingen påmeldingsfrist, du kan melde deg på samme dag som kurset starter, så lenge det er plasser igjen på kurset. Er du ute i siste liten, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon.
  Du finner kursdatoer på vår kurskalender og inne på kurssiden.
  Dersom kurset ikke har oppsatt dato, er det ikke planlagt kurs for sesongen enda. Kontakt oss for mer informasjon.
  Dere kan få grupperabatt om dere er tre stykk eller flere fra samme bedrift, og melder dere på samlet. Om ønskelig kan kurset også holdes bedriftsinternt. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

Min konto

  Trykk "Logg inn" på menyen og deretter "Registrer deg". Etter du har fylt ut skjemaet får du umiddelbar tilgang til ditt klasserom.

Betaling

  Faktura sendes via e-post før kursdato. Dersom det ønskes faktura som EHF eller via post må dette avtales med vårt kundesenter. Betalingsfristen er ti dager etter fakturadato.

  Droneakademiet støttes ikke av Statens lånekasse, men det finnes flere muligheter for å få hjelp til finansieringen.

  NAV kan tilby støtte til utdanning, dersom de mener dette er hensiktsmessig for at du skal kunne skaffe deg eller beholde arbeid. Ta kontakt med ditt lokale kontor for mer informasjon om de ulike tiltakene de har tilgjengelig.

  Mange får dekket hele eller deler av studieavgiften av sin arbeidsgiver. Med utdanningen vil du bli en større ressurs for bedriften og gir muligheter for videre utvikling.