Landbruk

I anleggsprosjekter kan droner utføre volumberegninger, landmålinger, visualisere og dokumentere fremgang. I tillegg er droner et unikt verktøy til å inspisere bygninger og objekter. Der man tidligere måtte ha stillas eller lift for å få tilgang, kan en drone utføre inspeksjoner uten manuelt arbeid i høyden.

Droner, den nye landbruksmaskinen

Bruk av droner under hendelser og ulykker gir uvurderlig informasjon som øker situasjonsforståelsen, og gir grunnlaget for å fatte bedre beslutninger. Droner vil også kunne frigjøre ressurser som helikopter og bakkemannskap.

Ved skogbranner kan droner få en bredere oversikt og gi mannskapene informasjon om hvor man skal fokusere innsatsen. Under søk og redning kan man nå områder som ellers er utilgjengelig til fots, og man kan fly inn i rasutsatte områder uten å sette mannskapet i fare.

For å kunne dra nytte av droneteknologien, er det viktig at mannskapet er godt trent og at det eksisterer systemer for behandling av data. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe med å integrere dronetekonolgi.

Kontakt oss

Internkurs

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift, og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger gjeldende regelverk.

Se alle kurs
Vi kan bistå med
  • Utarbeide nødvendige manualer
  • Internkurs
  • Valg av drone(r) og programvare
  • Concept of Operations (ConOps)
  • Kvalitetssystem (SMS)
Bloggartikkel
Bruk av droner i landbruket
Les mer

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS