Øk lønnsomheten ved hjelp av droner

Å bruke drone i bygg- og anleggsprosjekter gir nærmest umiddelbar gevinst. I forkant av prosjekter kan droner brukes til å dokumentere området før prosjektstart. Datagrunnlaget man samler inn kan brukes til utarbeidelse av 3D-modeller eller masseberegninger og dokumentasjon.

Inspeksjoner av tak og bygninger kan gjøres på kort tid - uten leie av kostbart utstyr som lift og stillas. Samtidig fjerner man risikoen som er forbundet med arbeid i høyden.

Få nye muligheter og skap et tryggere arbeidsmiljø ved bruk av droner. Kontakt oss om hvordan vi kan hjelpe bedriften med internkurs og utarbeiding av nødvendige dokumenter.

Kontakt oss

Internkurs

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift, og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger gjeldende regelverk.

Se alle kurs

VI KAN BISTÅ MED

High-value engineering solutions using drones to enterprises across multiple industries.

  • Utarbeide nødvendige manualer
  • Internkurs
  • Valg av drone(r) og programvare
  • Concept of Operations (ConOps)
  • Kvalitetssystem (SMS)