Operatørkurs i spesifikk kategori

Kurset i droneledelse er et komplett operatørkurs som setter deg i stand til å lede profesjonelle droneoperasjoner i spesifikk kategori.

Varighet 2 dager
Forkunnskaper Se detaljer
Kursbevis Inkludert
Kursavgift

Kr 12500.00

Om kurset

Kurset i droneledelse er et komplett operatørkurs som setter deg i stand til å lede profesjonelle droneoperasjoner i spesifikk kategori. Kurset passer for deg som skal ha ansvarsrolle(r) hos en droneoperatør, eller ønsker å implementere droneteknologi i bedriften.

Innhold

En droneoperatør er blant annet ansvarlig for å etablere operasjonelle prosedyrer og systemer for kvalitetssikring. Videre skal operatøren sørge for at dronepiloter innehar kompetanse til å utføre sine oppgaver, og at droner som benyttes under oppdrag er i en flygedyktig tilstand.

Kurset dekker aspektene ved det å etablere og lede en droneorganisasjon, fra utvikling av operasjonsmanualen og risikoanalyser (SORA), til daglig drift. Under kurset får du også en omfattende mal på en operasjonsmanual, som du har nytte av i ditt daglige arbeid.

Kurset er utviklet av våre eksperter med mange års erfaring med implementering av droneteknologi, i flere ulike bedrifter. 

Kurset dekker

  • Risikoanalysemodellen SORA
  • Utarbeidelse av operasjonsmanual
  • Systemer for kvalitetssikring (SMS)
  • Regulatoriske krav
  • Beredskapsplan (ERP)
  • Operative emner

Droneakademiets kursbevis

Dokumenterte kunnskaper og ferdigheter er en stor fordel. Vår annerkjente kurssertifisering vil bli gitt ved fullførelse av dette kurset.

Printet kursbevis

Et offesielt stemplet kursbevis vil bli gitt etter endt kurs, eventuelt sendes til deg pr. post.

Ditalt kursbevis

Et nedlastbart kursbevis i PDF format vil bli tilgjengelig på din side etter fullført kurs.

Kursdatoer

2 dager
Fjernundervisning (teams)
30/03/2023
2 dager
Fjernundervisning (teams)
11/05/2023

Ingen kursdato som passer deg?

Kontakt oss

Spørsmål og svar

Kurset passer for deg som har ansvar for droneoperasjoner i en organisasjon med flere dronepiloter. Kurset vil også passe for deg som vil bli droneoperatør i spesifikk kategori.

Flere spørsmål? Besøk vårt hjelpesenter eller kontakt oss

Når flere medarbeidere har behov for opplæring, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Kontakt oss

Leter du etter andre kurs?

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier