Flyging utenfor synsrekkevidde

Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Varighet 1 dag
Forkunnskaper Se detaljer
Kursbevis Inkludert
Kursavgift

Kr 9500.00

Om kurset

Flyging utenfor synsvidde (BVLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer. Piloter som bruker dissse systemene skal også være i stand til å kunne operere etter gjeldende regelverk. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å kunne utføre droneoperasjoner utenfor synsrekkevidde med akseptabel risiko.

Kurset gir deg en god introduksjon til BVLOS og inkluderer: gjennomgang av regelverk, instrumentering og scanneteknikker, luftdyktighet, kontrollsystemer, operasjonelle prosedyrer, flygeplanlegging og praktiske øvelser. Den praktiske delen gjennomføres som individuell 1-1 instruksjon med et av skolens RPAS-fartøy (over 2.5 kg)

Kurset holdes av piloter med bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved å benytte kjente prinsipper fra bemannet luftfart er vi med på å trygge dronebransjen med økt fokus på kompetanse.

Inkludert i kurset er

  • Teoriundervisning
  • 1-til-1 instruksjon
  • Kursbøker og materiell
  • Kursbevis
  • Engasjerte instruktører
  • Tidsriktig kunnskap
  • Lunsj

Droneakademiets kursbevis

Dokumenterte kunnskaper og ferdigheter er en stor fordel. Vår annerkjente kurssertifisering vil bli gitt ved fullførelse av dette kurset.

Printet kursbevis

Et offesielt stemplet kursbevis vil bli gitt etter endt kurs, eventuelt sendes til deg pr. post.

Ditalt kursbevis

Et nedlastbart kursbevis i PDF format vil bli tilgjengelig på din side etter fullført kurs.

Spørsmål og svar

Kurset passer for RO2 og RO3 operatører som ønsker å operere utenfor synsrekkevidde.

Det er en fordel å ha fullført luftfartstilsynets droneeksamen.

Meld deg på kurset ved å opprette brukerkonto og trykk på "Påmelding" i kolonnen til høyre. Du kan også melde deg på kurset ved å sende oss en e-post med kontaktinformasjon og ønsket kursdato til info@ubemannet.no

Flere spørsmål? Besøk vårt hjelpesenter eller kontakt oss

Når flere medarbeidere har behov for opplæring, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Kontakt oss

Leter du etter andre kurs?

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS

Les kundehistorier