Olje, gass og energi

Produsenter av olje, gass, solenergi, vind- og vannkraft opererer under strenge krav til drift, miljø og leveransesikkerhet. Kraftprodusentene og drift av tilhørende infrastruktur må sikre uavbrutt og pålitelig forsyning.

Droner bidrar til økt sikkerhet, tilgjengelighet og lønnsomhet

Komplekse inspeksjoner av anlegg som offshore-installasjoner, vindturbiner, solceller, kraftverk og tilhørende bygg og infrastruktur som f.eks. kraftledninger, kan gjøres enklere og mer effektivt ved hjelp av droner. Droneteknologien tillater rimeligere og hyppigere inspeksjonsintervaller, noe som kan avdekke skader og slitasje i en tidlig fase. Ved å identifisere og overvåke problemområder, kan man effektivt utbedre feilen, uten lang nedetid.

Bruk av droner vil også fjerne risikoen som er forbundet med arbeid i høyden, eller i svært risikoutsatte områder. Der man tidligere måtte bruke helikopter eller klatreutstyr, kan dronen utføre arbeidsoppgavene uten å utsette personell for skade.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe med å integrere droner i virksomheten.

Kontakt oss

Internkurs

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift, og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger gjeldende regelverk.

Se alle kurs
Vi kan bistå med
  • Utarbeide nødvendige manualer
  • Internkurs
  • Valg av drone(r) og programvare
  • Concept of Operations (ConOps)
  • Kvalitetssystem (SMS)
Kundehistorie
Droner har inntatt oljesektoren for fullt: – Eget inhouse-team er en kjempefordel
Les mer

VÅRE KUNDER SETTER KOMPETANSE OG SIKKERHET I FOKUS